ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни атакували Миколаїв: відомо про 19 постраждалих

Анастасія Диняк

|

Вночі 20 липня російські окупанти завдали удару по багатоповерхівці у Миколаєві. Унаслідок цього поранено 19 осіб, зокрема й дітей. Про це повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Так, станом на 6:14 год. було відомо про 18 постраждалих. Дев’ятьох людей госпіталізували, серед них – п’ятеро дітей віком менше року, 3 та 16 років. Ще двох людей вдалося врятувати з-під завалів.

В Офісі генпрокурора уточнили, що внаслідок обстрілу окупантами Миколаєва поранення різного ступеня отримали діти віком від 1 місяця до 12 років.

Оновлено: 

Кількість постраждалих внаслідок ракетного удару зросла до 19 осіб. За медичною допомогою звернулися вісім людей. Двох з них госпіталізували, зокрема дитину.

За даними мера Миколаєва Олександра Сєнкевича, біля триповерхового житлового будинку, в який поцілили росіяни, утворилася величезна вирва та сталася пожежа. Довкола також багато пошкоджених будинків.

На іншій адресі горять кілька гаражів. Наразі на місцях працюють комунальники та рятувальники.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *