ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вдарили по передмістю Одеси. Оновлено

Анастасія Диняк

|

Росіяни вночі 20 липня обстріляли передмістя Одеси. Унаслідок цього загинув чоловік, постраждали четверо людей. Про це повідомив очільник Одеської ОВА Олег Кіпер.

Внаслідок російської атаки в середмісті Одеси є руйнування, здійнялася пожежа на площі 300 квадратних метрів. На місці працюють фахівці відповідних служб.

За даними ДСНС, унаслідок обстрілу було частково зруйновано чотириповерхову будівлю.

В ОВА додали, що під час атаки загинув охоронець цивільної будівлі 2002 року народження. Його тіло дістали з-під завалів.

Постраждало четверо людей, серед них — дитина. Під час гасіння пожежі отримав тепловий удар працівник ДСНС.

Оновлено:

Станом на 11:32 год. кількість постраждалих зросла до восьми людей. Серед них — троє співробітників ДСНС.

До міських лікарень госпіталізували трьох постраждалих. Всі троє перебувають у стані середньої ступені важкості. У людей — осколкові поранення та отруєння продуктами горіння.

Сили ППО знищили на Одещині всі 12 «Шахедів» та два «Калібри». Долетіли до цілей надзвукові ракети типу Х-22 та «Онікс».

«Атакувавши саме порти зернової угоди, завдавши пошкоджень портовій інфраструктурі, терористи влучили також в об’єкти цивільної інфраструктури, які ніяк не повʼязані з портами. Зруйнували  адмінбудівлю в середмісті Одеси, де вибуховою хвилею пошкоджено ще кілька будинків, в тому числі житлових», — зазначив очільник ОВА Кіпер.

Згодом в Офісі генпрокурора повідомили, що за попередніми даними, росіяни атакували Одесу ракетами типу «Калібр» та БпЛА.

Унаслідок обстрілу та пожежі суттєвих руйнувань зазнала адмінбудівля та офісні приміщення, пошкоджені багатоквартирні будинки, навчальні заклади та автомобілі.

Також через атаку ворога пошкоджень та руйнувань зазнали об’єкти портової інфраструктури та складські приміщення приватного підприємства в Одеському районі.

Загалом на ліквідацію наслідків ворожих атак залучались 174 рятувальника та 44 одиниці техніки ДСНС.

Також був приліт на Одещині. Про деталі інформуватимуть згодом.


Нагадаємо, вночі 20 липня російські окупанти випустили по Україні 38 боєприпасів: 19 крилатих ракет та 19 дронів-камікадзе.

У результаті бойової роботи українська ППО знищила 18 повітряних цілей.

Зокрема окупанти завдали удару по багатоповерхівці у Миколаєві. Унаслідок цього поранено 19 осіб, зокрема й дітей віком від 1 місяця до 12 років.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *