ОСТАННІ НОВИНИ

Редіс зустрівся з азовцями, до яких приєднається найближчим часом

Анастасія Диняк

|

Командир бригади Нацгвардії «Азов» Денис Прокопенко «Редіс» зустрівся з особовим складом та планує незабаром повернутися до виконання службових обов’язків. Про це повідомили у пресслужбі бригади.

«Перебуваючи у полоні, я сказав, що для мене ця війна не закінчиться, доки ми не повернемо з полону нашого останнього бійця та не відновимо кордони України на стан 1991 року. Я – солдат. Мене не цікавлять ніякі інші напрямки діяльності, крім військової справи. Моє серце, моя душа, моє тіло належать “Азову”», – заявив Прокопенко.

Зазначається, що наразі Редіс проходить реабілітацію та «найближчим часом приступить до виконання службових обов’язків».

Під час зустрічі командир також наголосив, що основні зусилля мають бути спрямовані на бойову підготовку та доукомплектування підрозділу особовим складом, технікою та озброєнням.

Нагадаємо, 8 липня президент Володимир Зеленський повідомив, що в Україну з Туреччини повертаються захисники «Азовсталі» Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко і Денис Шлега. Цього вдалося досягнути завдяки перемовинами з Туреччиною.

Військові після звільнення з полону у вересні 2022 року перебували в Туреччині під особистими гарантіями захисту і безпеки президента Реджепа Таїпа Ердогана.

Як було попередньо відомо, ці бійці мали перебувати у Туреччині до кінця війни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *