ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині намагались зареєструвати крадений Lexus

Маркіян Рой

|

У Червоноградському районі чоловік хотів провести перереєстрацію позашляховика Lexus, який перебуває у міжнародному розшуку «Інтерполу». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Головного сервісного центру МВС.

Випадок стався у середу, 12 липня, у сервісному центрі, розташованому у селі Червоне Золочівського району. Сюди звернувся чоловік, щоб перереєструвати автомобіль Lexus NX 300H 2018 року виготовлення.

Однак під час перевірки працівники виявили, що позашляховик перебуває у розшуку «Інтерполу». Відтак реєстраційні дії зупинили, а на місце викликали поліцію.

Українцям рекомендують не використовувати довіреність при отриманні авто у власність, оскільки його власник фактично залишається незмінним.

При купівлі транспортного засобу можна безкоштовно оформити договір купівлі-продажу у сервісних центрах МВС.

Нагадаємо, нещодавно у Львові під час перереєстрації Porsche Panamera з’ясувалось, що авто насправді є у розшуку «Інтерполу».

Додамо, що нещодавно в Україні дозволили перереєстрацію транспортних засобів без експертного дослідження. Проте правоохоронці закликають бути пильними під час купівлі автомобілів на вторинному ринку, аби не стати черговою жертвою шахраїв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *