ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під час перереєстрації авто виявили викрадений Porsche Panamera

Андрій Котенський

|

У Львівському сервісному центрі МВС під час перереєстрації авто виявили Porsche Panamera, який перебуває у міжнародному розшуку «Інтерполу». Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі сервісних центрів МВС у Львівській області.

За даними відомства, нещодавно до сервісного центру МВС міста Львів звернувся громадянин з заявою про перереєстрацію автомобіля Porsche Panamera.

Під час перевірок за наявними базами адміністратором було встановлено, що автомобіль знаходиться у розшуку згідно з базою даних «Інтерпол». Відтак, реєстраційні дії було зупинено, а зібрані матеріали передали до поліції.

У МВС уточнили, що викрадений автомобіль 2013 року виготовлення. Орієнтовна вартість такого авто сягає 40 тисяч доларів.

Як відомо, уряд дозволив перереєстрацію транспортних засобів без експертного дослідження. Проте правоохоронці закликають, бути пильними під час купівлі автомобілів на вторинному ринку, аби не стати черговою жертвою шахраїв.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *