ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові Зеленський призначив нового командувача Нацгвардії

Ольга Денисяка

|

8 липня президент України Володимир Зеленський призначив бойового офіцера Олексія Півненка Командувачем Нацгвардії. Про це глава держави сказав у Львові після повернення з Туреччини разом із командирами «Азова», передає Укрінформ.

«Серед нас зараз є Герой України Олександр Півненко, потужний воїн Нацгвардії, бойовий офіцер, відзначився в боях проти російських окупантів, зокрема, в боях за Бахмут. Я призначив Героя України Олександра Півненка Командувачем Національної гвардії України», – сказав Володимир Зеленський.

Президент побажав новому командувачу Нацгвардії звільнення всієї нашої землі, повернення всіх наших людей, а також омріяної перемоги.

Крім того, глава держави вручив українським військовим державні нагороди.

Нагадаємо, Українаповернула на батьківщину п’ятьох захисників «Азовсталі», які перебували в Туреччині після звільнення з російського полону, за результатами переговорів із турецькою стороною.

Ввечері того ж дня президент Володимир Зеленський разом із захисниками «Азовсталі» прибули до Львова. Зеленський взяв участь у молитві до 500 дня повномасштабної війни, яку очолив глава ПЦУ митрополит Епіфаній.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *