ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова прибув Зеленський із командирами «Азова»

Наталя Дуляба

|

У суботу ввечері, 8 липня, до Львова прибув президент України Володимир Зеленський разом із захисниками «Азовсталі», які після звільнення з російського полону перебували у Туреччині. Про це повідомляє NV.

В центрі міста зібрались львівʼяни, президента та військових зустрічали оплесками. Після цього  розпочалась молитва до 500 дня повномасштабної війни, її очолив глава ПЦУ митрополит Епіфаній.

Сам Зеленський не брав слова, після молитви він привітав представників духовенства і покинув площу.

Приїхавши до Львова, президент і військовослужбовці коротко поспілкувалися з журналістами. Володимир Зеленський відзначив, що настав час командирам оборони Маріуполя і «Азовсталі» бути вдома.

«Ми продовжимо боротьбу і обов’язково ще скажемо своє слово у бою», – зі свого боку сказав Денис Прокопенко.

Нагадаємо, напередодні Володимир Зеленський повідомив, що в Україну з Туреччини повертаються командири «Азова» Денис Прокопенко, Святослав Паламар, Сергій Волинський, Олег Хоменко і Денис Шлега.

Вони після звільнення з полону у вересні 2022 року перебували в Туреччині під особистими гарантіями захисту і безпеки президента Реджепа Таїпа Ердогана.

Згідно з домовленостями ці військові мали перебувати у Туреччині до кінця війни.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *