ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові безготівкову оплату запровадять на маршруті № 39

Ольга Денисяка

|

З вівторка, 11 липня, безготівкова оплата стане доступною на ще одному міському маршруті – №39. На лінії працює 3 автобуси марки «Еталон». Маршрут сполучає вул. Богданівську та вул. Грінченка. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Таким чином тестувати АСОП будуть вже в розрізі трьох перевізників – комунального АПТ-1 та двох приватних – «Успіх-БМ» і «Фіакр-Львів».

Отож, вже з наступного тижня і пасажири маршруту № 39 зможуть обрати для себе зручний спосіб оплати за проїзд: або банківською картою чи пристроєм з NFC, або звично – готівкою.

Планується, що до кінця літа оплатити за проїзд безконтактно можна буде в усіх видах міського громадського транспорту.

Нагадаємо, що з 5 червня у Львові на трьох автобусних маршрутах почали тестувати безготівкову оплату проїзду. Відтак пасажири автобусів 1А, 3А та 10 можуть розрахуватися за проїзд банківською картою чи телефоном з NFS.

З минулого тижня безготівкова оплата стала доступна на ще двох маршрутах – № 5А та № 62. На цих лініях курсують автобуси малої вмістимості, а один з маршрутів обслуговує приватний перевізник.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *