ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на ще двох маршрутах тестуватимуть е-квиток

Маркіян Рой

|

У Львові на автобусних маршрутах № 62 та №5А запрацює безготівкова оплата проїзду. Безконтактна система оплати діятиме на лініях з 27 та 28 червня відповідно. Про це повідомили Львівській міській раді.

На маршруті № 62 зі сполученням станція «Підзамче» – Великі Грибовичі безготівкову оплату запроваджують з 27 червня. На лінії працює один автобус марки «Еталон». Такі типи автобусів ще не залучали до тестування безконтактної системи оплати.

З 28 червня пасажири зможуть скористатись безготівковою оплатою проїзду на маршруті №5А, що сполучає Винники та пл. Різні у Львові. На лінії працює п’ять автобусів марки «Атаман». Цей маршрут обслуговує комунальне АТП-1.

«Залучення приватного перевізника дозволить тестувати АСОП поза межами муніципальної системи. Тобто, від сьогодні тестувати розподіл обліку поїздок та оплат будуть не лише з комунальним АТП-1, а й з приватним автотранспортним підприємством», – повідомив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Нагадаємо, що з 5 червня у Львові на трьох автобусних маршрутах почали тестувати безготівкову оплату проїзду. Відтак пасажири автобусів 1А, 3А та 10 можуть розрахуватися за проїзд банківською картою чи телефоном з NFS.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *