ОСТАННІ НОВИНИ

Постачали наркотики в обгортках з-під солодощів: у Львові засудили винахідливих ділків

Наталя Дуляба

|

До 9 і 10 років тюрми засудили львів’янина та киянку, які постачали з Нідерландів масштабні партії наркотиків під прикриттям солодощів, а потім їх продавали. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

Йдеться про мешканку Києва, яка виїхала в Амстердам, аби придбати гуртову партію психотропних речовин. Купивши близько 13 кг таблеток та 3000 марок ЛСД, вона ретельно запакувала їх в обгортки з-під солодощів та склала у валізу. З нею жінка відправилась у Німеччину, а звідти сумку автобусом відправила в Україну.

У Львові посилку з вокзалу забрав місцевий мешканець. Доведено, що він займався фасуванням наркотичних речовин і відправленням «замовлень» по Україні.

Вартість вилучених психотропних речовин за цінами чорного ринку становить близько 16 млн грн.

Суд визнав киянку винною у контрабанді психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч.3 ст.305 ККУ), а мешканця Львова – у зберіганні та збуті психотропних речовин (ч.2,3 ст.307 ККУ). Їм дали 10 і 9 років тюрми відповідно.

До набрання вироком законної сили засуджені перебуватимуть під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *