ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили масштабну контрабанду наркотиків з Нідерландів, замасковану під солодощі

Анастасія Диняк

|

До України з Нідерландів завезли під виглядом солодощів прсихотропів на 16 мільйонів гривень. Про це повідомили у відділі інформаційної політики прокуратури Львівщини.

За даними правоохоронців, киянка виїхала в Амстердам для закупки оптової партії психотропних речовин. Зокрема, жінка придбала близько 13 кілограмів таблеток та 3000 марок ЛСД, вона запакувала їх в обгортки з-під солодощів та склала у валізу. Після чого вже з Німеччини автобусом відправила валізу в Україну.

У Львові посилку з вокзалу забрав місцевий мешканець. Чоловік забезпечував фасування та відправку наркотиків по Україні. Вартість вилучених психотропних речовин за цінами чорного ринку становить близько 16 мільйонів гривень.

Мешканці Києва повідомлено про підозру за фактом контрабанди психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 305 КК України). Їй загрожує до дванадцяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Львів’янина підозрюють у зберіганні та збуті психотропних речовин (ч. 3 ст. 307 КК України). йому також загрожує до дванадцяти років за ґратами та з конфіскацією майна.

Підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Наразі слідчі дії тривають, встановлюються інші причетні особи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *