ОСТАННІ НОВИНИ

Контрабанда психотропів на 16 млн грн: у Львові судитимуть наркоторговців

Ольга Денисяка

|

За контрабанду психотропів з Нідерландів на 16 млн грн у Львові судитимуть киянку та львів’янина. Про це повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що обвинувачена виїхала в Амстердам для закупки оптової партії психотропних речовин. Купивши близько 13 кг таблеток та 3000 марок ЛСД, вона запакувала їх в обгортки з-під солодощів та склала у валізу. Після чого жінка поїхала у Німеччину, звідки автобусом відправила валізу в Україну.

У Львові посилку з вокзалу забрав місцевий мешканець. Обвинувачений забезпечував фасування та відправку «замовлень» по Україні.

Вартість вилучених психотропних речовин за цінами чорного ринку становить близько 16 млн грн.

У справі завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальні акти стосовно мешканки Києва за фактом контрабанди психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 305 КК України) та мешканця Львова за фактом зберігання та збуту психотропних речовин (ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

Наразі обвинувачені знаходяться під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *