ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині створять ще один науковий ліцей

Ольга Денисяка

|

На засіданні 4 липня Львівська обласна рада підтримала ініціативу створення у м. Дрогобич комунального закладу Львівської обласної ради «Обласний науковий ліцей», повідомляє Львівський портал.

Як зазначається в пояснювальній записці, завдяки створенню наукового ліцею в Дрогобичі покращиться рівень якісної профільної середньої освіти, заклад буде забезпечений належною матеріально-технічною базою та обладнанням. Ліцей створюється у приміщенні Дрогобицького ліцею Дрогобицької міської ради за адресою: вул. М. Грушевського, 87

Директор департаменту освіти і науки Львівської ОВА Олег Паска заявив, що створення Обласного наукового ліцею дозволить розширити доступ до навчання обдарованим дітям, які показують найкращі результати в навчанні.

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради спільно з департаментом освіти і науки Львівської ОВА розробить і затвердить Статут комунального закладу Львівської обласної ради «Обласний науковий ліцей». На час проведення конкурсу на посаду керівника ліцею буде призначено виконувача обов’язків директора.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *