ОСТАННІ НОВИНИ

Підприємство через суд змусили відремонтувати укриття на Золочівщині

Ольга Денисяка

|

Приватне товариство, яке є балансоутримувачем укриття на Золочівщині, через суд змусили привести його у належний технічний стан. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Мова йде про приміщення загальною площею понад 130 м кв. За технічним паспортом воно здатне розмістити 250 осіб. Балансоутримувачем вказаного об’єкта цивільного захисту є товариство з обмеженою відповідальністю. Він, нехтуючи безпекою громадян, не підготував споруду у готовий до використання стан.

Суд визнав протиправною бездіяльність балансоутримувача та зобов’язав його привести захисну споруду цивільного захисту в належний технічний стан і готовність до використання за призначенням.

Нагадаємо, це вже не перший випадок на Львівщині, коли суд змушує балансоутримувачів відновлювати укриття, які неможливо використовувати через неналежний технічний стан. Нещодавно «Львіввугілля» зобов’язали відремонтувати протирадіаційне укриття для своїх працівників.

Схоже рішення суд прийняв і щодо бомбосховища у центрі Львова. Відновити його має балансоутримувач – приватне акціонерне товариство.

Згодом селищну раду у Золочівському районі, яка не забезпечила належний технічний стан свого протирадіаційного укриття, також зобов’язали зробити це через суд.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *