ОСТАННІ НОВИНИ

«Львіввугілля» через суд змусили облаштувати укриття для своїх працівників

Наталя Дуляба

|

Незважаючи на повномасштабну війну, «Львіввугілля» не забезпечило своїх працівників укриттям належного стану. Тепер держпідприємство це зобов’язав зробити суд. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики обласної прокуратури.

Йдеться про протирадіаційне укриття, розташоване на території Червоноградського району, площею близько 200 м кв. Його балансоутримувачем є ДП «Львіввугілля».

Це бомбосховище призначене для працівників підприємства. Втім слідство встановило, що попри повномасштабну війну держустанова не подбала, аби привести його у належний для використання стан.

Через це прокурори подали позов до суду, адже вважали таку бездіяльність держпідприємства протиправною. Львівський окружний адміністративний суд позов задоволив і зобов’язав «Львіввугілля» вжити заходів, щоб привести укриття у належний технічний стан.

Нагадаємо, нещодавно схоже рішення суд прийняв і щодо бомбосховища у центрі Львова. Через бездіяльність приватне акціонерне товариство, яке є балансоутримувачем, зобов’язали відремонтувати укриття на 450 людей.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *