ОСТАННІ НОВИНИ

Через партизан росіяни перекинули спецназ у Бєлгородську область

Наталя Дуляба

|

Через необхідність боротися з партизанським рухом військово-політичне керівництво перекинуло на територію Бєлгородської області РФ елітний підрозділ спецназу. Про це Львівському порталу повідомили у Центрі національного спротиву.

Відомо, що на Бєлгородщину прибув загін 322 центру російських Сил спеціальних операцій «Сенеж». Його головним завданням є протидія партизанському руху на російському прикордонні.

«Росіяни настільки бояться партизан, що терміново припинили усі операції цього елітного підрозділу і натомість розмістили його в прикордонних населених пунктах Білгородської області», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 22 травня бійці легіону «Свобода Росії» та Російського добровольчого корпусу, які воюють на боці України, пройшли через кордон з РФ та зайшли на територію Бєлгородської області. Таким чином вони розпочали звільнення цих територій від путінського режиму та створення демілітаризованої зони, звідки російська армія не зможе обстрілювати Україну.

Згодом того ж дня стало відомо, що росіяни почали поспіхом вивозити ядерні боєприпаси зі сховища, розташованого в Бєлгородській області.

Диверсійні заходи у прикордонних населених пунктах Росії тривають із різною інтенсивністю і дотепер.

Зі свого боку у воєнній розвідці України розповіли, що внаслідок заходу у Бєлгородську область легіону «Свобода Росії» та Російського добровольчого корпусу вдалося зібрати цінну інформацію про силовий апарат режиму Владіміра Путіна і вразливість до внутрішніх ударів. Жодних деталей у відомстві наразі називати не стали, але описали отримані відомості так: «Король голий».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *