ОСТАННІ НОВИНИ

Львів відзначає День музеїв: перелік безкоштовних екскурсій

Наталя Дуляба

|

18 травня – міжнародний День музеїв. Львів завжди долучається до святкування, влаштовуючи безкоштовні екскурсії. Цьогорічна програма охоплює чотири насичені дні – з 18 по 21 травня. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі мерії.

18-21 травня львів’яни та гості міста можуть завітати на низку безкоштовних екскурсій, концертів, взяти участь у фотосесії в Шевченківському гаю, декорувати екоторбинки у музеї Івана Труша або відвідати виставку вишивок у Домі Франка.

Акцент програми на четвер-п’ятницю, 18-19 травня, – саме на заходах у Львові. На вихідних, 20-21 травня, всіх кличуть у замки Львівщини.

«Цього року День музеїв підкреслює, наскільки важливо зараз відвідувати музеї для емоційного відновлення і збереження психологічної стійкості, а також для поглиблення знань про українську ідентичність, пам’ять і історію, коли наша спадщина знаходиться під загрозою знищення», – наголошують у Львівській міськраді.

 

Натисніть на зображення для збільшення

Повна програма заходів доступна за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *