ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій влаштував ДТП і потрапив до реанімації

Анна Синітович

|

У Львові 24-річний п’яний водій влаштував ДТП під час комендантської години. Молодик не впорався із керуванням на кільцевій розв’язці дороги. В результаті аварії автівка перекинулась, а його із травмами госпіталізували в реанімацію. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

За даними поліції, ДТП сталася сьогодні, 5 травня, близько 01:00 год. ночі на перехресті вулиць Зелена – Пасічна – Луганська, де організовано круговий рух.

«Водій автомобіля Ford Fusion, 24-річний львів’янин, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав на кільце, після чого автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у реанімацію», – попередньо встановили правоохоронці.

У поліції також повідомляють, що на момент аварії водій перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Слідчі відкрили кримінальне провадження фактом порушення правил дорожнього руху та керування автомобілем у стані сп’яніння. Якщо вину молодика доведуть, то йому загрожує до трьох років позбавлення волі з позбавленням водійських прав терміном від трьох до п’яти років.

Як повідомляв Львівський портал, у Львівській області комендантська година діє з 00:00 до 05:00 год. Із лютого 2023 року порушникам комендантської години на Львівщині обіцяли вручати повістки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *