ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський опублікував шокуючі фото обстрілу Херсонщини. Кількість жертв зросла

Андрій Котенський

|

Кількість жертв серед мирного населення через масовий обстріл рашистами Херсонщини, 3 травня, зросла до 21 особи. Ще 48 осіб зазнали поранень, повідомив Президент України Володимир Зеленський.

За словами Президента України, від публікує шокуючі фото, аби світ бачив, що Росія вчинила 3 травня 2023 року на Херсонщині.

«Світ повинен це бачити та знати. Залізничний вокзал і переїзд, домівка, будівельний магазин, продуктовий супермаркет, автозаправка – знаєте, що обʼєднує ці місця? Кривавий слід, який залишає Росія своїми снарядами, вбиваючи мирних людей у Херсоні та на Херсонщині», – йдеться у описі до опублікованих фото.

За словами Володимира Зеленського, станом на зараз – 21 загибла людина! 48 поранених! «Усі ці люди – цивільні! За один неповний день! В одній області! Мої співчуття родинам і близьким загиблих. Ми ніколи не пробачимо винних. Переможемо країну-зло та змусимо всіх винних відповісти», – заявив Володимир Зеленський.

Як повідомляв Львівський портал, 3 травня близько 11:00 год. ранку окупанти обстріляли єдиний гіпермаркет, який працював у Херсоні. Наразі відомо про трьох загиблих і п’ятьох поранених.

Перед цим рашисти гатили по селу Токарівка, що на правому березі Херсонщини, і вбили там місцевого мешканця.

Вдень російські окупанти знову обстріляли Херсон та його передмістя. Загинули троє енергетиків, один цивільний, ще троє людей дістали поранення.

Також росіяни обстріляли вокзал в Херсоні та поцілили в потяг до Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *