ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни вдарили по «Епіцентру» в Херсоні: є жертви

Наталя Дуляба

|

У середу, 3 травня, російські окупанти обстріляли єдиний гіпермаркет, який працював у Херсоні. Наразі відомо про трьох загиблих і п’ятьох поранених. Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

Удар по гіпермаркету ворог здійснив орієнтовно об 11:00 год. ранку. За попередніми даними троє людей загинули, ще п’ятеро дістали поранення. Всі вони є працівниками закладу або відвідувачами.

«Всі оперативні служби на місці. Людям надають допомогу. З російськими вбивцями не можна домовлятися. Їх потрібно притягнути до відповідальності або знищити», – прокоментував глава МВС Ігор Клименко.

За попередніми даними Офісу генпрокурора, окупанти гатили по місту й самому гіпермаркету із артилерії. Усіх поранених госпіталізували, їм надають необхідну медичну допомогу.

Крім того, під час обстрілу ворог пошкодив у Херсоні житлові будинки, лінії електропередач і газопровід.

За цим фактом уже відкрито кримінальне провадження за ч.1, 2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв ведення війни). Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: МВС, прокуратура

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *