ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти знову обстріляли Херсонщину, серед загиблих – енергетики

Наталя Дуляба

|

У середу, 3 травня, російські окупанти знову обстріляли Херсон та його передмістя. Загинули троє енергетиків, один цивільний, ще троє людей дістали поранення. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

Так, близько 12:00 год. війська РФ вдарили по одній із центральних вулиць Херсона. На місці загинув один чоловік, ще троє людей отримання поранення.

Водночас рашисти гатили й по передмістю Херсона. Між селами Степанівка та Музиківка під ворожим обстрілом опинилася бригада енергетиків, яка лагодила електромережі після чергових атак російської армії, аби забезпечити людей світлом. Від отриманих травм троє енергетиків загинули.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством). Наразі слідство триває.

Нагадаємо, 3 травня близько 11:00 год. ранку окупанти обстріляли єдиний гіпермаркет, який працював у Херсоні. Наразі відомо про трьох загиблих і п’ятьох поранених.

Перед цим рашисти гатили по селу Токарівка, що на правому березі Херсонщини, і вбили там місцевого мешканця.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *