ОСТАННІ НОВИНИ

Під час обстрілу Херсонщини загинуло 17 мирних людей

Андрій Котенський

|

Кількість жертв серед мирного населення через масовий обстріл рашистами Херсонщини, 3 травня, зросла до 16 осіб, повідомляє Офіс президента України.

За черговим фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством мирного населення відкрито провадження.

Станом на 16:30 через хаотичні обстріли та влучання снарядів по об’єктам цивільної інфраструктури в Херсоні загинуло 12 людей. Щонайменше 22 людини отримали травми різного ступеня тяжкості.

Також вдень між селами Степанівка та Музиківка під ворожим обстрілом опинилася бригада енергетиків. Вони лагодили електромережі після чергових атак армії РФ, аби забезпечити людей світлом. Від отриманих травм троє працівників енергетичного підприємства загинули.

Ще один чоловік загинув вранці від обстрілу Дар’ївської громади.

Обстріли області тривають досі.

О 18.00 очільник Херсонької ОВА Олександр Прокудін повідомив, що у Херсоні загинула ще одна людина та ще пятеро отримали поранення, а відтак кількість жертв зросла до 17-ти.

Як повідомляв Львівський портал, 3 травня близько 11:00 год. ранку окупанти обстріляли єдиний гіпермаркет, який працював у Херсоні. Наразі відомо про трьох загиблих і п’ятьох поранених.

Перед цим рашисти гатили по селу Токарівка, що на правому березі Херсонщини, і вбили там місцевого мешканця.

Вдень російські окупанти знову обстріляли Херсон та його передмістя. Загинули троє енергетиків, один цивільний, ще троє людей дістали поранення.

Також росіяни обстріляли вокзал в Херсоні та поцілили в потяг до Львова.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *