ОСТАННІ НОВИНИ

Війська РФ обстріляли житлові будинки на Херсонщині, є жертви

Наталя Дуляба

|

У неділю, 30 квітня, внаслідок російських обстрілів житлових будинків на Херсонщині одна людина загинула, ще одна дістала поранення. Про це Львівському порталу повідомили у Херсонській ОВА.

Ворожа артилерія прицільно вкрила вогнем житлові будинки у смт Білозерка, що поблизу Херсона. Через обстріли тяжкі травми грудної клітки отримав 29-річний чоловік. Його госпіталізували, наразі лікарі борються за життя пораненого.

Також окупанти обстріляли село Одрадокам’янка, що відразу на правому березі Дніпра. Снаряд поцілив просто у житловий будинок і вбив там 58-річну жінку.

Згодом в Офісі генпрокурора України додали, що за цими фактами вже відкрито кримінальне провадження за ч.1,2 ст. 438 ККУ (порушення законів і звичаїв війни).

Нагадаємо, у Силах оборони півдня України кажуть, що тиснуть на рашистів на лівому березі Херсонщини, тому вони спеціально тероризують мирне населення на правому березі, відіграючись таким чином.

Протягом минулої доби російські окупанти 27 разів обстріляли територію Херсонської області, в тому числі житлові квартали. Херсон був атакований двічі. Одна людина загинула, ще одна дістала поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *