ОСТАННІ НОВИНИ

Через шторм у Чорному морі немає жодного ракетоносія

Наталя Дуляба

|

Через сильний шторм станом на ранок неділі, 30 квітня, у Чорному морі російські окупанти не тримають жодного ракетоносія. Про це Львівському порталу повідомили у Військово-морських силах ЗСУ.

Так, на бойовому чергуванні у Чорному морі зараз знаходяться 7 ворожих кораблів, втім серед них немає жодного носія крилатих ракет «Калібр».

Як уточнила керівниця пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону, всі ракетоносії росіяни завели у пункти базування через потужний шторм у Чорному морі. Втім це затишшя, за її словами, є тимчасовим.

«Це говорить про певну паузу, втім цілком ймовірно, що з покращенням погоди ракетоносії повернуться на бойові чергування», – сказала Наталія Гуменюк.

Українців закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, адже на повернення у Чорне море носіїв «Калібрів» окупантам знадобиться всього лише кілька годин.

Тим часом в Азовському морі ворог традиційно тримає напоготові один свій корабель.

У Середземному морі на бойовому чергуванні знаходяться до 4 ворожих кораблів, в тому числі й носій ракет «Калібр», загальний залп якого становить до 16 ракет.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *