ОСТАННІ НОВИНИ

З-під завалів в Умані дістали тіло четвертої дитини. Кількість жертв зросла

Андрій Котенський

|

Кількість загиблих унаслідок ракетного удару рашистів по багатоповерхівці в Умані на Черкащині зросла до 23 осіб. Про це повідомили у пресслужбі МВС України.

Станом на 19:00 рятувальники з-під завалів вилучили тіло четвертої дитини.

«Внаслідок ракетного обстрілу армії рф по багатоповерхівці в Умані загинуло 23 особи, з них 4 дитини… До зруйнованого будинку в Умані люди починають приносити квіти та дитячі іграшки», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 28 квітня близько 4:30 год. росіяни двома ракетами поцілили у житловий будинок і складські будівлі в Умані. Один під’їзд багатоповерхівки зруйновано, під завалами залишаються люди.

Наразі на руїнах будинку врятували 18 людей, 9 з них госпіталізовані до лікарні.

Нагадаємо, 14 січня 2023 року російські війська влучили ракетою у багатоповерхівку в Дніпрі. 17 січня пошуково-рятувальні роботи на місці ракетного удару було завершено. На місці події врятовано 39 осіб, з них 6 дітей; загинуло 44 особи, з них 5 дітей; травмовано 79 осіб, з них 16 дітей. Ще 20 осіб з будинку куди влучила ракета зникли безвісти.

9 березня 2023 року російська ракета впала на Львівщині у селі на Золочівщині. Два житлові будинки були зруйновані вщент, п’ятеро місцевих мешканців загинули. Ще один будинок зазнав часткового руйнування і близько двох десятків пошкоджено.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *