ОСТАННІ НОВИНИ

На Херсонщині окупанти посилили контррозвідувальний режим, – Генштаб

Наталя Дуляба

|

На лівобережжі Херсонщини, яка наразі є ще під окупацію, росіяни посилили контррозвідувальний режим, бо бояться витоку інформації про дислокацію своїх військових підрозділів. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу за 20 квітня.

Так, окупанти бояться витоку даних про дислокацію своїх військових підрозділів, тому в окремих населених пунктах Херсонської області посилили контррозвідувальний режим. У зв’язку з цим побільшало патрулів рашистів, почастішали перевірки цивільних.

«Водночас під час таких перевірок загарбники проводять опитування громадян та пропонують їм службу у ЗС РФ», – кажуть у Генштабі.

Нагадаємо, днями у Силах оборони півдня України заявили, що на лівобережжі Херсонщини окупанти готуються до чергового «жесту доброї волі».

Ще наприкінці лютого у ЗСУ почали фіксувати, що на лівобережній Херсонщині окупанти почали сунутись ближче до Криму і рити додаткові оборонні споруди. Про підготовку до втечі на півострів говорив і Генштаб.

За даними британської розвідки, війська РФ, готуючись до контрнаступу України на Мелітополь, спорудили 120-кілометрову оборонну лінію у Запорізькій області.

Активно рити окопи й інженерні споруди у Криму, за інформацією Генштабу, розпочали ще в лютому. Тепер на захоплених територіях Херсонщини й Запорізької області рашисти готуються евакуйовувати цивільне населення до Криму.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *