ОСТАННІ НОВИНИ

Ще один організатор «п’яних вечірок» знову опинився у СІЗО

Анастасія Диняк

|

22-річного блогера з Івано-Франківщини, який організовував «п’яні вечірки», арештували та збільшили заставу до суми в 600 тисяч гривень. Про це повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

«Сьогодні Київський апеляційний суд збільшив заставу та взяв під варту ще одного учасника групи, що чинила сексуальне насильство над дівчатами, знімали непристойності на відео і поширювали в мережі», – написав Нєбитов.

Він додав, що 22-річного уродженця Івано-Франківщини вже доставили в СІЗО. За даними Української правди, йдеться про Олега Захарова.

Щазначимо, йдеться про скандальні вечірки блогерів з Івано-Франківська у столичній квартирі, під час яких «стрімери» знімали дівчат оголеними та, можливо, вчиняли сексуальне насильство.

Нагадаємо, Олега Захарова – одного з фігурантів, який скористався правом внесення застави, підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 153 Кримінального кодексу України (сексуальне насильство).

Ще одного блогера з Івано-Франківська Андрія Ярину взяли під варту на початку лютого. Його підозрюють у злочинах, передбачених ч. 3 ст. 153 та ч. 3 ст. 301 Кримінального кодексу України (сексуальне насильство; ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

А Ярослава Домбровського підозрюють у злочині, передбаченому ч.3 ст. 301 КК України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *