ОСТАННІ НОВИНИ

Ще одному організатору «блогерських вечірок» повідомили про підозру

Анастасія Диняк

|

Учаснику та організатору «блогерських вечірок», який разом з друзями на орендованій квартирі в Києві влаштовував вечірки та поширював відео з напівоголеними непритомними дівчатами та, ймовірно, ґвалтував їх, оголосили підозру. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Так, за даними слідства, на одній з «вечірок» хлопці скористалися безпорадним станом дівчини, з якою разом вживали спиртні напої, та зґвалтували її, знявши все на мобільний телефон. Згодом відео вони поширили у соціальній мережі.

Окрім того, на ще одній з вечірок блогер, раніше підозрюваний у виготовленні, зберіганні та розповсюдженні зображень порнографічного характеру, вмовив неповнолітню взяти участь у стрімі. Хлопець напоїв неповнолітню та зґвалтував її.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури організатору та третьому учаснику повідомлено про підозру за фактами вчинення насильницьких дій сексуального характеру без добровільної згоди потерпілої особи (ч. 3 ст. 153 КК України). Йому загрожує до семи років за ґратами.

Нагадаємо, група молодиків з Івано-Франківщини на орендованій квартирі в Києві знімали відео з напівоголеними непритомними дівчатами, а потім поширювали їх у телеграм-канал і соціальні мережі, залишаючи принизливі дописи та коментарі.

Раніше організатору та другому учаснику цих зустрічей було повідомлено про підозру у виготовленні, зберіганні і розповсюдженні зображень порнографічного характеру (ч. 3 ст. 301 КК України). Їм загрожує від 3 до 7 років за ґратами.

Наразі за клопотанням прокуратури вони знаходяться під вартою. До суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу третьому підозрюваному.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *