ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний львів’янин здійняв стрілянину із вікна будинку

Наталя Дуляба

|

У Львові затримали 51-річного місцевого мешканця, який у стані алкогольного сп’яніння почав стріляти з рушниці, виглядаючи у вікно багатоповерхівки. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Випадок стався у середу вранці, 19 квітня, орієнтовно о 08:20 год. на вул. Декарта, що у Залізничному районі Львова. Очевидці сповістили правоохоронців, що чули постріли.

На місце прибули поліцейські і встановили, що 51-річний львів’янин, мешканець однієї з багатоповерхівок здійснив кілька пострілів із вікна квартири на третьому поверсі. При цьому чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.

За попередніми даними, нетверезий порушник стріляв із мисливської рушниці, її та гільзи вилучили, щоб скерувати на експертизу.

Самого хулігана вже затримали, а за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї) ККУ.

За скоєне чоловіку загрожує від трьох до семи років позбавлення волі. Наразі триває слідство.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *