ОСТАННІ НОВИНИ

Біля Турки п'яний мотоцикліст збив підлітка на велосипеді

Наталя Дуляба

|

У зіткненні з нетверезим мотоциклістом біля Турки постраждала 13-річна велосипедистка. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у понеділок, 17 квітня, орієнтовно о 19:00 год. у селі Завадівка, що відразу біля Турки. Тут водій мотоцикла Shineray, 20-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і збив велосипедистку.

Постраждалою виявилась 130-річна жителька одного з сіл Самбірського району. Її із травмами забрали до лікарні.

Правоохоронці встановили, що на момент ДТП водій мотоцикла перебував у стані алкогольного сп’яніння. Його затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286-1 (порушення Правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) ККУ.

Санкція статті передбачає від трьох до восьми років тюрми із позбавленням водійських прав терміном від п’яти до восьми років.

Наразі триває досудове розслідування.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *