ОСТАННІ НОВИНИ

Яку погоду прогнозують на Львівщині на Великдень

Наталя Дуляба

|

Великодні свята у Львові та області будуть дощовими. Сонце рідко з’являтиметься з-за хмар, втім дні будуть досить теплими. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському гідрометцентрі.

У ніч на суботу, 15 квітня, падатиме дощ, місцями сильний, температура повітря становитиме від 5 до 10 градусів тепла. Вдень стовпчик термометра коливатиметься у межах +11-16°С.

Хмарно з проясненням. Вітер південно-східний, 9-14 м/с, однак подекуди шквали сягатимуть 15-20 м/с. Мешканцям Львівщини слід очікувати короткочасних дощів та навіть грози із градом.

На сам Великдень, 16 квітня, також прогнозують хмарну погоду з проясненням, можлива гроза. Вночі температура повітря становитиме максимум 5 градусів тепла, вдень – +14-16°С.

На другий день свят, у Поливаний понеділок, у Львові та області теж варто чекати хмарної погоди та дощу. Температура повітря вдень прогріється до +11-13°С.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *