ОСТАННІ НОВИНИ

У зіткненні з вантажівками поблизу Буська загинув водій легковика

Наталя Дуляба

|

На трасі Київ – Чоп неподалік Буська авто зіткнулось із двома вантажівками. Водій легковика не вижив. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Аварія сталась у середу, 12 квітня, орієнтовно об 11:40 год. у селі Янгелівка Золочівського району. Тут на трасі Київ – Чоп сталась потрійна ДТП.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення трьох транспортних засобів: вантажівки Mercedes Benz Actros, якою керував 56-річний чоловік, персональні дані якого уточнюються, вантажівки DAF під керуванням 47-річного жителя Рівненської області та автомобіля Toyota Camry, яким керував 61-річний киянин.

Водій легковика від отриманих травм загинув на місці, його пасажирка, 61-річна киянка, потрапила до лікарні. Також госпіталізовано водія вантажівки Mercedes.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення Правил безпеки дорожнього руху) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років тюрми із трирічним позбавленням водійських прав або без такого.

Слідство триває.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *