ОСТАННІ НОВИНИ

Трускавчанина судять за торгівлю наркотиками PVP

Наталя Дуляба

|

38-річного мешканця Трускавця обвинувачують в торгівлі особливо небезпечної наркотичної речовини PVP. Йому загрожує до 10 років тюрми. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

За даними слідства, наркоторгівлею у Трускавці займався 38-річний місцевий мешканець, який вже раніше був судимий. Він продавав PVP, яка є особливо небезпечною забороненою речовиною.

«Чоловік приймав замовлення на товар лише у своїх постійних і перевірених клієнтів поміж місцевого населення. По телефону домовлявся про місце зустрічі та передавав психотропи безпосередньо з рук в руки», – йдеться в повідомленні.

Під час обшуків за місцем проживання фігуранта виявили поліетиленовий пакет із кристалічною речовиною, фасувальні зіп-пакети, паперовий згорток із речовиною білого кольору. Все вилучене скерували на експертизу, яка має встановити, що саме це за наркотики.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 ККУ (незаконне придбання, зберігання та збут психотропних речовин). Санкція статті передбачає покарання – від шести до 10 років тюрми із конфіскацією майна.

Фігуранта справи вже помістили під варту. Наразі триває слідство.

Довідково: PVP – це особливо синтетичний наркотик у кристалічній формі. Може мати різне забарвлення. Експерти вважають, що залежність формується вже після двох прийомів. Передозування викликає гостру інтоксикацію та смерть.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *