ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Дрогобиччини накинувся з ножем на односельчан за зауваження не пиячити на зупинці

Наталя Дуляба

|

Двоє мешканців Дрогобиччини потрапили у важкому стані до лікарні з ножовими пораненнями, бо зробили зауваження своєму односельцю, який розпивав алкоголь на автобусній зупинці. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини.

Про інцидент правоохоронців сповістили медики. 11 квітня до лікарні потрапили двоє мешканців Дрогобицького району віком 40 та 21 рік. В обох були проникаючі поранення черевної порожнини та грудної клітки. Стан пацієнтів оцінили як важкий.

За справу взялись поліцейські. Вони встановили, що того ж дня близько 22:00 год. потерпілі проїжджали на велосипедах повз зупинку громадського транспорту і зробили зауваження чоловіку, який розпивав там спиртне. Після цього між ними виник конфлікт, під час якого зловмисник поранив односельчан своїм кишеньковим ножем та втік.

Вивчивши записи з камер відеоспостереження, правоохоронці встановили, що нападником був 35-річний мешканець того ж села. Його вже затримали.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років тюрми.

Наразі триває слідство. Найближчим часом суд має обрати запобіжний захід фігуранту справи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *