ОСТАННІ НОВИНИ

Опалювальний сезон у Львові планують завершити 13 квітня

Ольга Денисяка

|

В четвер, 13 квітня, у Львові планують завершити опалювальний сезон. За потреби бюджетні установи – школи, садочки, лікарні, зможуть отримувати опалення на основі листів-звернень. Про це Львівському порталу повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

«З огляду на те, що спостерігаємо поступове підвищення температури, плануємо, що у четвер, 13 квітня, завершимо опалювальний сезон у Львові. Проте школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть отримувати тепло на основі звернень від керівників цих закладів», – повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Нагадаємо, завершення опалювального сезону відбувається, якщо впродовж трьох діб середньодобова температура становить більше 8 градусів тепла.

Додамо, незважаючи на масовані атаки РФ по енергетичній інфраструктурі, Україна вистояла і тепер опалювальний сезон завершить навіть із надлишком потужності.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *