ОСТАННІ НОВИНИ

Терористична Росія очолила Радбез ООН

Андрій Котенський

|

Із 1 квітня крісло головуючого в Раді Безпеки Організації Об’єднаних Націй зайняла терористична держава РФ. Інформацію про головування рашистів повідомила сама ООН.

Рашисти головуватимуть в ООН впродовж квітня…

«У квітні Росія бере на себе головування в Раді Безпеки ООН», – йдеться у повідомленні ООН.

Напередодні у Брюсселі відбулася дискусія «Головування держави-агресора в Радбезі ООН: перспективи подальшої роботи організації» організована Українським центром безпеки та співпраці та Ukrainian Civil Society Hub.

«Російська Федерація строком на один місяць посяде місце голови в Раді безпеки ООН. Головування РФ демонструє, на що перетворилась Рада безпеки ООН. Сьогодні цей орган вже не здатен запобігати воєнним злочинам і агресії», – йдеться у повідомленні УЦБС.

ООН – глобальна міжнародна організація, заснована 1945 року, яка мала б працювати над зміцненням миру й міжнародної безпеки… Росія ж постійно блокує рішення щодо своєї війни в Україні.

Раніше Україна, а також Естонія, Латвія та Литва виступили проти російського головування в Раді Безпеки ООН.

Як відомо парламентська асамблея НАТО визнала Російську Федерацію та її режим державою-терористом. Також визнав Росію державою-спонсором тероризму Європарламент.

Також рішення про визнання Росії і її чинного політичного режиму терористичним уже прийняли ЧехіяЕстонія, Латвія, Польща та Словаччина.

17 березня Міжнародний кримінальний суд в Гаазі видав ордер на арешт президента РФ Владіміра Путіна як підозрюваного у незаконній депортації дітей з України.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *