ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус на Львівщині пішов на спад

Андрій Котенський

|

Із 24 по 30 березня на Львівщині провели 10705 досліджень на наявність COVID-19, з них позитивними виявилися 511. Також зафіксовано 7 летальних випадків, повідомляє пресслужба Львівської обласної військової адміністрації.

За даними відомства, ще 658 людей успішно подолали недугу. На стаціонарному лікуванні перебувають 250 осіб.

Зазначимо, що попереднього тижня ковід виявили у 849 жителів області, два тижні тому – у 1250, а отже спалах захворювання пішов на спад.

За весь період пандемії на Львівщині:

Підтверджених випадків: 332854

Летальних: 6918

Випадків одужання: 321939

Де можна зробити щеплення:

На Львівщині є 165 стаціонарних пунктів щеплень – list.covid19. Також в області працюють три мобільні бригади, які періодично їздять на підприємства, установи, організації, у віддалені місцевості, для того, щоб наблизити послугу з вакцинації до людей.

Як раніше повідомляв Львівський портал, на Львівщині лютує штам коронавірусу «Кракен». Протягом минулого тижня, 3-9 березня, недуга забрала життя 18 людей. Лише один із хворих мав одну дозу вакцини. Із 17 по 23 березня цього року від наслідків коронавірусу померло ще 16 осіб.

Нагадаємо, нова хвиля Covid-19 на Львівщині розпочалась зі середини лютого. В області здебільшого циркулює штам «Кракен», який вперше в Україні виявили наприкінці січня, а згодом він поширився регіонами.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *