ОСТАННІ НОВИНИ

З-під завалів у Ржищеві дістали тіло ще однієї загиблої

Анастасія Диняк

|

Кількість загиблих від російської атаки дронами у місті Ржищів на Київщині зросла до дев’яти осіб. Пошуково-рятувальна операція завершена. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України.

Так, під завалами гуртожитку Ржищівського професійного ліцею  знайшли ще одне тіло. За даними керівника поліції Київщини Андрія Нєбитова, загиблою виявилася коменданта гуртожитку 1966 року народження.

«9 загиблих, 9 постраждалих і ще 20 осіб звернулись до лікарні із незначними  травмами – такі останні дані щодо жертв вчорашньої атаки ворожих дронів на Київщину», – зазначив Нєбитов.

Пошуково рятувальну операцію закінчили 23 березня о 00:52 год.

 Зазначимо, із вечора 21 березня і в ніч на 22 березня російські окупанти вчергове атакували України іранськими дронами-камікадзе типу Shahed. Українські військові збили 16 із 21 безпілотника, які ворог запустив із Брянської області РФ.

Щодо інших 5 «Шахедів», то відомо про влучання в об’єкт критичної інфраструктури на околиці Житомира. Також дрони вдарили по гуртожитках і ліцей у місті Ржищів Київської області.

Внаслідок удару є значні руйнування будівель, на місці спалахнула пожежа. Спочатку було відомо про трьох загиблих, потім їхня кількість зросла до чотирьох осіб, і згодом – до семи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *