ОСТАННІ НОВИНИ

З-під завалів гуртожитка на Київщині витягнули тіла ще трьох людей

Наталя Дуляба

|

Рятувальники дістали тіла ще трьох людей з-під завалів гуртожитка у місті Ржищів на Київщині, таким чином кількість жертв нічної атаки дронів зросла до семи осіб. Про це повідомив керівник Нацполіції Київщини Андрій Нєбитов.

За останніми даними внаслідок атаки дронів-камікадзе по Ржищеві загинули 7 людей, ще 9 осіб дістали поранення. Серед постраждалих є одна дитина.

Андрій Нєбитов додав, що загалом у небі над Київщиною уночі збили 12 ударних безпілотників.

Зазначимо, із вечора 21 березня і в ніч на 22 березня російські окупанти вчергове атакували України іранськими дронами-камікадзе типу Shahed. Українські військові збили 16 із 21 безпілотника, які ворог запустив із Брянської області РФ.

Щодо інших 5 «Шахедів», то відомо про влучання в об’єкт критичної інфраструктури на околиці Житомира. Також дрони вдарили по гуртожитках і ліцей у місті Ржищів Київської області.

Внаслідок удару є значні руйнування будівель, на місці спалахнула пожежа. Спочатку було відомо про трьох загиблих, потім їхня кількість зросла до чотирьох осіб, а тепер, як стало відомо, – до семи.

На місці продовжують працювати рятувальники і правоохоронці. Триває розбір завалів, під якими ще можуть бути люди.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Андрій Нєбитов, ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *