ОСТАННІ НОВИНИ

Атака дронів на Київщину: пошкоджені гуртожитки, четверо загиблих

Ольга Денисяка

|

Вночі 22 березня окупанти атакували Київщину безпілотниками «Шахед». Внаслідок атаки були пошкоджені два гуртожитки та ліцей, є щонайменше четверо загиблих та семеро поранених. Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація.

За даними КОВА, внаслідок нічної атаки дронами в Київській області пошкоджено цивільний об’єкт. Наразі відомо про 3 загиблих і 7 поранених. Інформація уточнюється.

На місці працюють підрозділи ДСНС, Національної поліції та відповідні екстрені служби. Постраждалим надається необхідна допомога.

Водночас в ДСНС України повідомили, що в м. Ржищів Київської області внаслідок ворожої атаки частково зруйновано 4-й та 5-й поверхи двох п’ятиповерхових гуртожитків та триповерховий навчальний корпус професійного ліцею.

О 06:50 пожежі ліквідовано на площі 330 кв.м. 

Станом на 07:00 загинуло 3 особи, травмовано 2 особи та врятовано 1 особу. Ймовірно під завалами перебуває 4 особи.

Оновлено: Згодом стало відомо, що з п’ятого поверху зруйнованого шахедами гуртожитку дістали ще одного загиблого під час нічної атаки дронів. Четвертою жертвою став 40-ка річний водій. Чоловік під час повітряної тривоги не спустився в укриття.

 

На місці події залучено 111 осіб та 28 од. техніки, з них від ДСНС –  95 осіб та 20 од. техніки, в тому числі Мобільний рятувальний центр швидкого реагування та 2 кінологічні розрахунки.

На місці події працює мобільно-оперативна група. Розбір завалів та пошуково-рятувальні роботи тривають.


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *