ОСТАННІ НОВИНИ

«Шахед» влучив у критичну інфраструктуру на околиці Житомира

Наталя Дуляба

|

У ніч на середу, 22 березня, під час атаки дронами-камікадзе Shahed руйнувань зазнав об’єкт критичної інфраструктури на околиці Житомира. Про це Львівському порталу повідомили в Офісі генпрокурора України.

За даними слідства, атака російських окупантів ударними дронами прийшлася на мирне населення та об’єкт критичної інфраструктури Житомирщини.

Внаслідок удару руйнувань зазнало виробниче устаткування об’єкта важливої інфраструктури на околиці Житомира. Обстріл спричинив пожежу на значній площі, пожежу ще досі не загасили.

Зараз працює слідча група за участі прокурорів, слідчих СБУ та поліції для встановлення заподіяних збитків.

Також під час нічної атаки пошкоджено дах будинку у селі Коростенського району.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження ч.1 ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) ККУ. Слідство триває.

Нагадаємо, із вечора 21 березня і в ніч на 22 березня російські окупанти вчергове атакували України іранськими дронами-камікадзе. Українські військові збили 16 із 21 безпілотника, які ворог запустив із Брянської області РФ.

Щодо інших 5 «Шахедів», то відомо про влучання у гуртожитки і ліцей у місті Ржищів Київської області. Є значні руйнування будівель, наразі відомо про трьох загиблих та сімох поранених. Триває розбір завалів, під якими ще можуть бути люди.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *