ОСТАННІ НОВИНИ

На Майорівці забудовник прокладає дорогу

Наталя Дуляба

|

Забудовник масштабного житлового комплексу на вул. Китайській власним коштом добудовує дорогу, аби з’єднати її з вул. Пасічною. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

Йдеться про ЖК Marvel Hill, будівництво першої черги якого мерія погодила на початку 2022 року, другої – восени торік. Масштабний житловий комплекс складатиметься із шістьох будинків, також тут буде окремий спортзал із басейном, футбольним полем на даху й підземним паркінгом.

Ще під час затвердження містобудівної документації забудовник, ТзОВ «Олімпік ЛТД», зобов’язувався прокласти нову дорогу до комплексу з боку вул. Пасічної, а також передати під потреби міста приміщення площею близько 200 м кв.

Тепер, як кажуть у Львівській міськраді, девелопер за власні кошти вже почав будувати обіцяну дорогу. Наразі бетоном залили половину шляху.

«Побудована дорога буде з’єднана з теперішньою вулицею Китайською і фактично закільцює її із вулицею Пасічною. Фахівці ще розроблять тут схему організації руху, але точно буде дві смуги руху, тротуар, можливо, і велодоріжка. Дорожнє полотно замостять бруківкою… Якщо говорити мовою прагматизму, – це капіталізація бізнесу», – прокоментував заступник міського голови Львова з питань містобудування Любомир Зубач.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *