ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий вважає, що той, хто працює на посаді довгий час, стає «менш чутливим до питань»

Наталя Дуляба

|

Андрій Садовий, який 17 років поспіль є міським головою Львова, заявив, що людина, яка працює довгий час на одній посаді, стає «менш чутливою до питань». Про це повідомляє Львівський портал.

В абсурдне становище мер Львова поставив самого себе, коментуючи 8 березня перестановку голів районних адміністрацій. Так, у мерії вирішили поміняти місцями п’ять із шести очільників районів і таким чином провести «кадрову ротацію».

Аби пояснити таке рішення, пресслужба Львівської міськради подала таку цитату Андрія Садового: «Це менеджерське рішення, в користі якого я переконаний, адже людина, котра працює на одній позиції довший час, природно стає менш чутливою до питань. Впевнений, на новому місці голови адміністрацій проявлять себе ще краще, аніж у “своєму” районі».

Більшість вищезгаданих посадовців працюють головами районних адміністрацій з 2017-2018 року. Винятками є Надія Банах, яка вперше очолила РА у 2015 році, та Ігор Савка (2021 рік).

При цьому слід зазначити, що Андрій Садовий є міським головою Львова вже четверту каденцію підряд. Крісло мера він посів ще в далекому 2006 році і досі його не полишав.

Наприкінці 2020 року Садовий виграв місцеві вибори і вчетверте очолив Львів. З цієї нагоди Львівський портал згадував, у яких іпостасях він встиг побувати за час «вічного мерства». Детальніше дивіться за цим посиланням.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *