ОСТАННІ НОВИНИ

В Запоріжжі завершили розбирати завали зруйнованої росіянами багатоповерхівки

Наталя Дуляба

|

Після трьох діб безперервних робіт рятувальники завершили розбирати завали п’ятиповерхового житлового будинку у Запоріжжі, який зруйнували російські ракети. Про це повідомив голова ДСНС України Сергій Крук.

«Запоріжжя. Розбір завалів зруйнованої багатоповерхівки завершено. На жаль, загинули 13 людей, з них маленька дитина. Щирі співчуття рідним», – написав він.

Сергій Крук подякував усім, хто був залучений до роботи: запорізькі рятувальники, мобільній оперативній групі фахівців із Києва, психологами та Мобільному центру швидкого реагування.

Нагадаємо, російські окупанти завдали ракетного удару зі систем С-300 по п’ятиповерхівці у Запоріжжі вночі 2 березня. В будинку зруйновані квартири із другого по п’ятий поверхи.

Спочатку було відомо про чотирьох загиблих, втім їхня кількість поступово збільшувалась і сягнула 13 осіб. Серед загиблих – родина із 8-місячним немовлям.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Олександр Олійник, Олена Тіта

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *