ОСТАННІ НОВИНИ

Росіяни поцілили у багатоповерхівку у Запоріжжі: є жертви.Оновлено

Анастасія Диняк

|

Вночі 2 березня Росія завдала удару по багатоповерховому будинку у Запоріжжі. Попередньо, загинули троє людей. Про це повідомили у Нацполіції України.

Так, за попередніми даними, росіяни вдарили із ЗРК С-300. Одна ракета влучила у п’ятиповерхівку. Унаслідок цього зруйновано понад 10 квартир з 2-го до 5-го поверху. Уламками та вибуховою хвилею пошкоджено сусідні будинки.

З-під завалів рятувальники дістали шістьох поранених людей та тіла трьох загиблих. Наразі рятувально-пошукові роботи тривають.

Оновлено:

Згодом у Запорізькій обласній прокуратурі повідомили, що кількість загиблих зросла до чотирьох осіб. Ще восьмеро мешканців поранено, п’ять вважаються зниклими безвісті, серед яких дитина.

На місці події працюють рятувальники, волонтери та працівники профільних служб. Поліцейські та співробітники УСБУ документують наслідки воєнного злочину окупантів, проводять огляд місцевості, збирають речові докази військової агресії росіян.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *