Під завалами будинку у Запоріжжі знайшли ще трьох людей

Наталя Дуляба

|

У Запоріжжі під завалами житлового будинку, зруйнованого внаслідок ракетного удару РФ, знайшли тіла ще трьох людей. Таким чином кількість загиблих виросла до 13 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС Запорізької області.

Станом на 16:00 год. суботи, 4 березня, було відомо про 10 загиблих, яких вдалося деблокувати з-під завалів житлового будинку у Запоріжжі. Серед них – родина з 8-місячним немовлям.

Згодом кількість загиблих зросла до 11 осіб, а станом на ранок неділі, 5 березня, – до 13 осіб. Загалом врятувати вдалося 11 людей.

До розбору уламків зруйнованої багатоповерхівки залучили 60 рятувальників та 13 одиниць техніки. На місці працюють також психологи, які надали допомогу 100 мешканцям будинку і їхнім родинам.

Комунальні служби вже вивезли понад 853 тонни будівельних уламків. Рятувальні роботи тривають.

Нагадаємо, російські окупанти завдали ракетного удару по п’ятиповерхівці у Запоріжжі вночі 2 березня. В будинку зруйновані квартири із другого по п’ятий поверхи.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *