ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янина судитимуть за розбійний напад в аптеці і пограбування інкасаторів  

Ольга Денисяка

|

У Львові судитимуть 35-річного чоловіка, який пограбував аптеку та інкасаторський автомобіль. Про це Львівському порталу повідомили у відділі інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Встановлено, що у вересні минулого року обвинувачений ввірвався із пневматичною зброєю в руках в одну із місцевих аптек. Чоловік, погрожуючу зброєю та фізичною розправою провізору, вимагав передати йому гроші з каси. Заволодівши понад 2 тис. грн, останній втік з місця злочину.

«В подальшому, як було встановлено, підсудний не зупинився на цьому і за два дні повторно вчинив злочин. Достовірно знаючи про місце зупинки інкасаторського автомобіля, фігурант, відчинив пасажирські дверцята вказаного автомобіля і розпилив аерозольний балончик в очі водію та вихопив мішок з сейф-пакетами, в яких знаходились цінності та гроші», – йдеться в повідомленні.

Під час переслідування останній викинув вміст мішка на землю, забравши гроші в сумі 11 тис. грн і втік від інкасаторів.

Обвинувальний акт відносно 35-річного львів’янина за фактами вчинення розбою та грабежу (ч. 4 ст. 187, ч. 4 ст. 186 КК України) скерували до суду. Наразі обвинувачений перебуває під вартою.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *