ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вивели в Чорне море один ракетоносій

Наталя Дуляба

|

У понеділок вранці, 27 лютого, російські окупанти вивели в Чорне море свій ракетоносій, споряджений 4 крилатими ракетами «Калібр». Про це Львівському порталу повідомили в Оперативному командуванні «Південь».

Так, зараз на бойовому чергуванні в акваторії Чорного моря перебувають 6 ворожих кораблів, один із них – підводний ракетоносій, споряджений 4 «Калібрами». Його рашисти вивели вранці 27 лютого, адже напередодні в морі не було суден із ракетами.

Зауважимо, за даними українських Військово-морських Сил, ще 21 лютого окупанти забрали всі свої ракетоносії з Чорного моря на чотири дні через шторм. 25 лютого тут зафіксували один підводний човен із 8 «Калібрами».

«Ворог продовжує повітряну розвідку, аналіз активності авіації і попередніх нічних дронових атак свідчить про високу імовірність ракетних ударів», – підкреслюють в ОК «Південь».

Українців закликають не нехтувати сигналами повітряної тривоги. Знову вивести у Чорне море ракетоносії Росія може у будь-який момент, на це їй знадобиться всього лише кілька годин.

Нагадаємо, уночі 27 лютого російські окупанти здійснили чергову атаку дронами, випустивши по Україні 14 ударних безпілотників. 11 із них вдалося збити, 9 – саме в районі Києва.

Відомо, що інші ворожі дрони-камікадзе вдарили по Хмельницькому. Загинули двоє рятувальників, ще троє дістали поранення.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *