ОСТАННІ НОВИНИ

Рашисти вивели ракетоносії з Чорного моря

Наталя Дуляба

|

Станом на вівторок, 21 лютого, російські окупанти не тримають жодного носія крилатих ракет «Калібр» в акваторії Чорного моря. Про це Львівському порталу повідомили у Військово-морських силах ЗСУ.

Так, зараз на бойовому чергуванні в акваторії Чорного моря перебувають 5 ворожих кораблів, жоден із них не споряджений «Калібрами». Хоча напередодні Росія тримала напоготові тут 4 ракети на своїх суднах, а 18-19 лютого, – вісім «Калібрів». Ще 17 лютого у Чорному морі цих крилатих ракет було аж 24.

В Азовському морі РФ продовжує контролювати морські комунікації й утримує зараз на бойовому чергуванні один корабель без ракет.

А в Середземному морі ворог продовжує тримати 10 своїх кораблів, половина з яких – носії крилатих ракет «Калібр» із загальним залпом у 72 ракети.

Українців закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, адже небезпека завдання РФ ракетних ударів як із моря, так і з повітря зберігається досі.

Зауважимо, що в РНБО України вважають, що до річниці повномасштабного вторгнення на 23-24 лютого Росія планує нову масовану ракетну атаку.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *