ОСТАННІ НОВИНИ

Христина Погранична виборола два «золота» на міжнародному турнірі

Ольга Денисяка

|

Спортсменка з Львівщини Христина Погранична виборола дві золоті медалі на міжнародному турнірі з художньої гімнастики. Про це повідомили в пресслужбі Львівської ОВА.

В Естонії 26 лютого завершився традиційний міжнародний турнір з гімнастики художньої «Miss Valentine» серед спортсменок від 8 років і старших.

Це один з найбільших та найстаріших заходів з художньої гімнастики, який проводиться у світі. Щороку у лютому Естонія приймає найкращих гімнасток з усього світу.

Цьогоріч в складі збірної команди України змагалась і представниця Львівщини Христина Погранична.

«Учора Христина блискуче виступила у фіналах в окремих видах. Представниця Львівщини виборола «золото» як у фіналі з обручем, так і в фіналі зі стрічкою. А за підсумками багатоборства Христина виборола «срібло», – йдеться в повідомленні.

Тренує спортсменку заслужена тренерка України Ірина Руда. Художню гімнастику дівчина опановує у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Дмитра Сидорука.

Нагадаємо, львів’янка Христина Погранична у жовтні 2018 року стала срібною призеркою ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор в Буенос – Айресі.

У вересні 2019 року Погранична здобула ліцензію на участь в Олімпійських іграх у Токіо 2020 з художньої гімнастики.

Детальніше про історію успіху юної львівської гімнастки Христини Пограничної читайте у матеріалі матеріалі Львівський портал" href="//portal.lviv.ua">Львівського порталу «До оміряного Олімпу».

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *